Spill på vinneren av Eurovision

Før var det sånn at det var mest menn som spilte på odds. Dette er fordi det er en større andel av den mannlige befolkningen som er interessert i sport, selv om det så klart er mange kvinner som også er interessert i sport og idrett. Det gjorde at de aller fleste spillere som spilte på odds var menn. Nå om dagen er det ikke bare odds på sport som tilbys av ulike kasino, og med nye kategorier av arrangementer som man kan spille på, er det flere og flere kvinner som har fått øynene opp for å tippe. Diverse reality-show, talentkonkurranser og politikk er blant det som du nå kan finne odds på.

Spill på Eurovision

Melodi Grand Prix, som vi kaller den i Norge, er en musikk-konkurranse som har en lang historie, og man antar at det generelt er flere kvinner enn menn som er mest opptatt av denne konkurransen. Fordelingen her er nok ikke like stor som innen sport, da det ikke er uvanlig at også menn følger Eurovision. Men det som er nytt er at alle store spilloperatører nå tilby odds på denne type arrangementer. Dermed er det nå flere og flere kvinner som også får øynene opp for det å spille på odds.

Hvem det er som vinner er så klart det som det er vanligst å spille på, så dette er noe du kan finne odds på hos de aller fleste. Noen vil også tilby odds på andre deler av konkurransen, slik som for eksempel hvilken plass de ulike landene kommer på. Siden det er flere og flere land som arrangerer mange delfinaler før én vinner får representerer landet i Eurovision er også dette blitt populært å tippe på. For å finne slike odds bør du finne en spilloperatør som har Norge som et av sine store markeder, slik at du kan spille på delfinalene i Norge.

Velg dine odds med omhu

Det å spille på din favoritt uten å ta hensyn til hva som er sannsynligheten for et utfall er kanskje det dummeste du kan gjøre. Mange mener at Eurovision Song Contest de senere år har fått et mer politisk aspekt, og at selve sangene og fremførelsene ikke lengre er alt som teller. Når du skal stemme på din favoritt trenger du ikke å ta hensyn til dette, men hvis du skal satse penger på utfallet bør du virkelig det, hvis du vil vinne noen penger.

Det er så klart ikke bare politikk og annet som rører seg i Europa som spiller inn, men også andre ting. Det er noen land som nærmest alltid gir et annet land mange stemmer, slik som Norge for det meste gir høye poengsummer til Sverige. På samme måte gir Tyskland som regel mange stemmer til Tyrkia. I Norge bor det mange svensker, og i Tyskland bor det mange tyrkere. Slike ting er det viktig å ta hensyn til, så det å sjekke historikken fra tidligere år er derfor viktig. Da kan du fort plukke opp noen nyttige hint om hvordan stemmefordelingen blir.

Siden Eurovision er såpass stort som det er, finnes det også en rekke eksperter som gir terningkast på de ulike sangene, og ofte viser deres tips seg å stemme, i hvert fall nesten. Det er sjelden de tar helt feil, så noe hensyn bør du også ta til hvilke land som er favoritter. De fleste bettingsider har også en god oversikt over dette, så å ta en titt på hvem de synes er den største favoritten er absolutt lurt. Velg deg så en oddsoperatør som gir deg best mulige odds, og så er det bare å krysse fingrene og stemme på din favoritt.


Privacy Policy