Konkurranser

Vi i Eurovisionnorway.no elsker konkurranser. Derfor inviterer vi ofte til dette her på nettsiden.

Det er mange som sitter med mye god kunnskap om Melodi Grand Prix. Vi ønsker å gi disse menneskene muligheten til å konkurrere i kunnskap, og vil samtidig gi alle andre muligheten til å delta på konkurranser som ikke krever annet enn litt flaks.

Mål din kunnskap hos oss

Eurovisionnorway.no arrangerer ofte kunnskapskonkurranser der man må vite mye om ESC og MGP for å vinne. Her får de med best hukommelse sjansen til å vise seg frem. Vi har ofte konkurranser innenfor flere forskjellige tema. Historien til Grand Prix og Eurovision er lang, og det er mye å ta for seg. Derfor går man aldri tom for spennende spørsmål som kan benyttes i en kunnskapskonkurranse. Vi forsøker å variere mye, og det er ofte slik at en konkurranse tar for seg blant annet et tiår eller et spesielt fenomen. De som kan mest om MGP og ESC kan regne med å bli belønnet for dette hos oss. Her vil vi stimulere til at enda flere lærer seg mer om disse fantastiske konseptene.

Konkurranser for alle

Vi ønsker samtidig å inkludere så mange som mulig. En del av målet til denne nettportalen er å skape enda større interesse for Melodi Grand Prix. Derfor har vi jevnlig konkurranser der man kan vinne ved hjelp av ren flaks. Da gjelder det bare å melde seg på i tide, slik at man er med i trekningen av flotte premier. Det er ikke nødvendig å være medlem av nettsiden for å delta. Dette er et bredt tilbud som er tilgjengelig for alle.

Flotte premier

I våre konkurranser er det alltid mulig å vinne flotte premier. Disse kommer inn som gaver fra næringslivet, og andre som ønsker å støtte oss. Heldigvis er det mange som er glad i MGP, og støtter helhjertet opp om saken. Vi er veldig takknemlige for alle donasjoner av gaver til våre konkurranser. Våre lesere kan glede seg over varierte, og spennende gevinster i hver eneste konkurranse.

Informasjon om konkurranser

Det er viktig å følge med her på nettsiden for å få vite om nye konkurranser. Her vil vi kontinuerlig legge ut opplysninger om alle nye konkurranser. Det er ikke alltid at konkurransene varer særlig lenge, og det gjelder derfor å sjekke siden hyppig. Da vil man være sikker på at man ikke går glipp av en spennende konkurranse med flotte gevinster. Siden nettsedet driver på frivillig basis så har vi ikke kapasitet til å legge ut alle oppdateringer på sosiale medier. Vi ber derfor om forståelse for dette, og håper at folk tar turen innom nettsiden så ofte som mulig.

Konkurranser er uten tvil et stort satsningsfelt her på eurovisionnorway.no. Derfor gjør vi alt vi kan for å tilby det aller beste innenfor både kunnskapskonkurranser og andre konkurranser. Forhåpentligvis vil dette føre til større engasjement for MGP og ESC i befolkningen. Det er ingenting som er finere med MGP enn alt det folkelige engasjementet som eksisterer rundt opplegget.


Privacy Policy